Sparbanken Tanum växer och nu söker vi dig som brinner för både människor och administrativa uppgifter. Du kommer till en arbetsplats med vind i seglen och högt i tak. Tillsammans är vi starka och det är som allra tydligast på fredagarnas gemensamma träningspass.

Hos Sparbanken Tanum trivs både anställda och kunder. Vi är en liten aktör med ett stort hjärta. Här får du balans mellan jobb & fritid. Detta är en arbetsplats som vi är stolta över.

Ditt jobb är både operativt och strategiskt. Ena stunden hanterar du löner, för att i nästa stund ge arbetsrättsligt stöd till våra chefer. Arbetsuppgifterna är många och högst varierande. Låt oss ge några exempel. Du genomför medarbetarundersökningar, upprättar policys, ser till att vi har en bra arbetsmiljö, sköter rekryteringsprocesser, ansvarar för kontakter med myndigheter och företagshälsovård. Det finns mycket att göra!

Du är en fena på intern kommunikation och har en relevant högskoleutbildning. Om du har erfarenhet inom HR och är självgående och flexibel, då ska du definitivt söka denna tjänst.

Din ansökan vill vi ha senast fredagen den 15:e mars.

Frågor kring tjänsten besvaras av rekryterande chef Helena Nilsson. Helena når du genom att ringa 0525 – 649 42 eller så mailar du till helena.nilsson@sparbankentanum.se.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Omgående
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100 %
Ort Tanumshede
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2024/1
Kontakt
  • Helena Nilsson, 0525-64942
Publicerat 2024-02-20
Sista ansökningsdag 2024-03-15

Tillbaka till lediga jobb